Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O fetiţă de doi ani a fost omorâtă şi aruncată într-un jgheab de verii ei minori. Înainte de crimă, cei doi au încercat să o violeze
WhatsApp
O fetiţă de doi ani, care a fost dată dispărută de familie, a fost ucisă de cei doi verişori mai mari care i-au aruncat mai apoi cadavrul într-un jgheab, după ce au încercat să o violeze, dar nu au reuşit.  Tragedia a avut loc în Egipt.
O fetiţă de doi ani a fost omorâtă şi aruncată într-un jgheab de verii ei minori. Înainte de crimă, cei doi au încercat să o violeze

Cei doi verişori ai fetiței, în vârstă de opt și 13 ani, au fost arestați după incidentul înfiorător despre care se spune că a avut loc în satul Bani Hamil, Egipt. Trupul micuței a fost găsit într-un jgheab, la câteva zile după ce tatăl ei, șofer, a anunţat dispariţia ei Departamentul de Poliție Al Balina, relatează alarabiya.net.

 

Băieţii au recunoscut fapta

 

Investigațiile au dezvăluit că fetița de doi ani a fost văzută ultima dată în viață, în timp ce se plimba cu cei doi veri ai ei. În timpul interogatoriului, cei doi băieți au recunoscut că au ucis-o pe fată pentru că „nu au reușit să o agreseze sexual”. Ei au recunoscut, de asemenea, că le era frică să nu fie prinși, așa că i-au luat trupul și l-au aruncat într-un jgheab, scrie Observator.

O anchetă este acum în derulare. Pentru moment, nu este clar ce pedeapsă îi aşteaptă pe cei doi tineri suspecţi. În prezent, este interzis, în conformitate cu legea egipteană, folosirea pedepsei cu moartea împotriva infractorilor minori, dar conform Amnesty International, din 2013, au existat cazuri în care minori au fost condamnați la moarte de către instanțele inferioare din Egipt.

 

O crimă îngrozitoare a avut loc în Arad. Un bărbat  a ucis o fetiţă de patru ani şi a incendiat cadavrul  

 

Bărbatul de 23 de ani care a ucis o fetiţă de patru ani, copilul concubinei sale, iar apoi a incendiat cadavrul lângă un cimitir din Arad, a fost drogat în momentul săvârşirii faptelor, au concluzionat procurorii. Aceștia au efectuat, joi, reconstituirea crimei cu prezenţa autorului.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că autorul crimei a fost scos din arest pentru reconstituirea faptei şi a fost dus pe tot traseul pe care a purtat cadavrul într-un geamantan, după ce a ucis fetiţa în locuinţă, scrie Agerpres. De asemenea, acesta a precizat că raportul expertizei a indicat că firul de păr găsit în mâna fetiţei era al ei și nu al mamei. Aceasta din urmă nu ar fi participat în niciun fel la crima comisă de concubin.

Totodată, procurorii au stabili că individul se afla sub influenţa drogurilor în momentul în care a comis crima şi chiar și în ziua în care a fost ridicat de acasă de către anchetatori. Ancheta a mai stabilit că fetiţa nu a fost supusă vreunui abuz sexual.

De asemenea, anchetatorii au stabilit că mama fetei nu a fost implicată, iar aceasta şi ceilalţi doi copii pe care îi are se află în continuare într-un centru de protecţie al statului, femeia primind îngrijiri şi tratament psihologic.

 

Bărbatul nu a recunoscut, inițial, crima



Cadavrul fetiţei a fost descoperit în 31 octombrie, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care îşi plimba câinele, care a anunţat autorităţile. În cauză a fost deschis imediat un dosar de cercetare pentru omor şi profanare de cadavre.

Ulterior, anchetatorii au efectuat portretul robot al fetiţei în încercarea de a stabili identitatea victimei. O persoană a sunat la 112, indicând cine este fetita. În urma acestui apel, anchetatorii au ajuns la adresa familiei şi l-au ridicat pe individul de 23 de ani.

Într-o primă fază, suspectul nu a recunoscut crima și a declarat că fetiţa a murit în mod accidental când îi făcea baie. Potrivit lui, aceasta ar fi căzut şi s-ar fi lovit la cap. Ulterior, bărbatul s-ar fi panicat şi ar fi aruncat cadavrul pe câmp, dar a susţinut că nu l-a incendiat. 
În timpul anchetei, individul de 23 de ani, care a fost arestat preventiv, a recunoscut că a ucis-o pe copilă într-un moment de furie, pentru că aceasta l-ar fi deranjat, iar ulterior a ars cadavrul, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel