Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O fetiță de 4 ani a murit, iar părinții și frățiorii ei sunt în stare gravă. Viața i-a fost curmată de un șofer grăbit în Republica Moldova
WhatsApp
O fetiță de 4 ani a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident cumplit pe traseul Ungheni-Chișinău. Tragedia a avut loc, sâmbătă noaptea, în jurul orei 22:10, la intrarea în localitatea Pîrlița, Ungheni. 
O fetiță de 4 ani a murit, iar părinții și frățiorii ei sunt în stare gravă. Viața i-a fost curmată de un șofer grăbit în Republica Moldova

Potrivit ofițerului de presă IP Ungheni, Cristina Vicol, un șofer, în vârstă de 34 de ani la intrarea în Pîrlița, în timpul efectuării manevrei de depășire, a ieșit pe contrasens fără a se asigura și s-a lovit frontal cu un automobil condus un bărbat de 43 de ani din raionul Ungheni, care se deplasa regulamentar din sens opus, și în care se aflau trei copii minori.

În mașina care a ieșit pe contrasens se aflau patru pasageri: soția de 36 ani și 3 minori de 8, 4 și 2 ani. Minorii nu aveau centurile de siguranță cuplate și nu se aflau în scaune speciale pentru copii. 

În urma impactului, atât șoferii cât și pasagerii automobilului s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați, în stare gravă, la Spitalul raional Ungheni. Din nefericire, fetița de 4 ani a decedat în urma vătămărilor corporale primite. Ambii șoferi au fost  supuși testului DRAGER, rezultatul fiind 0,00 mg/l în aerul expirat. În acest caz, a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, relatează publika.md.

 

Tragedie pe o șosea din Botoșani. Trei tineri au murit pe loc într-un cumplit accident rutier 

 

Trei tineri de 21, 22 și 24 de ani și-au pierdut viața, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Ripiceni. Un alt tânăr, în vârstă de 24 ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu fractură de antebraț. Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedați au fost găsiți pe câmp. Al patrulea pasager era în mașină. La locul intervenției au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei. 

Toți cei patru ar fi consumat băuturi alcoolice toată noaptea și se aflau cu mașina pe drumul ce leagă Săveni de Botoșani. La volan se afla tânărul de 24 de ani, care ar fi vrut să evite impactul cu o altă mașină, de pe contrasens. Acesta a bruscat volanul, iar mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. Cei trei au fost găsiți aruncați din mașină pe o rază de 50 de metri de aceasta. Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

"Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei", a afirmat reprezentantul ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel