Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie de serviciu dezvăluie secretul pentru a face pantofii murdari să fie din nou albi
WhatsApp
Având în vedere vremea din ce în ce mai ploioasă de afară ne-am gândit să îți prezentăm un truc pentru a avea încălțările albe mereu curate. 
O femeie de serviciu dezvăluie secretul pentru a face pantofii murdari să fie din nou albi / Foto: Tiktok

O femeie de serviciu a dezvăluit un truc simplu, dar eficient, pentru a reda strălucirea pantofilor murdari într-un videoclip TikTok care a devenit viral. Utilizând pseudonimul @nottheworstcleaner pe TikTok, aceasta a prezentat pas cu pas procesul său, evidențiind importanța unui element surprinzător - prosopul de hârtie.

 

Cum să redai albul strălucitor tuturor adidașilor tăi

 

În videoclipul său, femeia începe prin a îndepărta șireturile de la pantofi și aplică un spray de apă cu lămâie și bicarbonat de sodiu. Deși produsul se prepară foarte ușor, orice spray de rufe care conține înălbitor ar putea fi o alternativă eficientă. Apoi, aceasta lasă pantofii dați cu spray timp de cel puțin 15 minute și îi plasează într-un lighean cu bicarbonat de sodiu și apă la temperatura camerei.

După aceea ea face o clătire finală și îmbibă încălțările cu detergent de vase și îi ține în apă călduță. Acest pas ajută la "îndepărtarea oricărui reziduu rămas în urmă de la bicarbonatul de sodiu, asigură o curățare temeinică, precum și la restabilirea echilibrului natural al pH-ului".

Pentru a îndepărta orice urme de zgârieturi de pe talpa pantofului, ea folosește un burete de șters înainte de a clăti pantofii și șireturile.

 

Ultimul pas: prosopul de hârtie



Acum urmează ultimul și "cel mai important pas, mai ales când vine vorba de pantofii albi, prosopul de hârtie”, spune ea.

Brogan a explicat că înfășurarea pantofilor într-un prosop de hârtie și punerea lor la soare pentru a se usca "absoarbe mai mult și ajută la accelerarea procesului de uscare, împiedică murdăria și praful să se lipească și ajută pantofii să își păstreze forma".

Videoclipul dezvăluie apoi pantofii de un alb strălucitor, care i-a uimit pe telespectatori.

"Tocmai am salvat o sută cincizeci de dolari", a spus unul dintre ei.

Un altul a adăugat "OMMGG mulțumesc! Am exact aceiași pantofi și nu pot să-i curăț niciodată!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel