Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie de 42 de ani, transformare ireală după divorț! E cu totul alt om: „Pur și simplu existam, munceam ca să plătesc facturile și supraviețuiam“
WhatsApp
O mamă de 42 de ani, care se simțea "goală și secătuită" după 18 ani de căsnicie, își dezvăluie transformarea uimitoare de după divorț. "Mă simt extraordinar și parcă frumusețea vine din interior. E ca și cum aș pluti", mărturisește femeia, a cărei schimbare este ireală.
Foto: Daily Mail / Courtesy Emma Sheppard SWNS

Emma Sheppard, în vârstă de 42 de ani, din Blackpool, s-a despărțit de soțul de 18 ani în 2020. Mama a doi copii, spune că a fost inițial distrusă de divorț și s-a simțit "lipsită de valoare". Dar a decis să facă o schimbare: ea a redus de la fumatul unui pachet pe zi la doar 4 și a schimbat dieta și îngrijirea pielii. Dar, doi ani mai târziu, Emma spune că 'simte că plutește' după ce și-a schimbat viața.

Emma s-a înscris la o sală de gimnastică și a renunțat la mâncarea nesănătoasă, mâncând în schimb mese sănătoase pe care le-a gătit acasă. De asemenea, s-a dichisit și a început să iasă din nou în oraș - și și-a făcut un cont pe Tinder.

Femeia din Marea Britanie, care lucrează în asistență socială, a declarat pentru Daily Mail: "Sunt atât de fericită acum că mi-am schimbat complet viața. Mă simt extraordinar și parcă frumusețea vine din interior. E ca și cum aș pluti. Înainte, întotdeauna am muncit din greu și am avut grijă de toți ceilalți. Dar, într-o zi, după ce ne-am despărțit, mi-am dat seama că era rândul meu".

O femeie de 42 de ani, transformare ireală după divorț

 

Emma s-a căsătorit în 2002 și a crezut că va fi alături de soțul ei pentru toată viața. Ea a fost devastată când cei doi s-au despărțit în 2020. La finalul relației de 18 ani, Emma a spus că a suferit atacuri de panică și că nu trăi ci pur și simplu exista.

"Arătam bătrână, goală și epuizată, dar acum îmi trăiesc cea mai bună viață. Sunt fericită și arăt complet diferit. M-am căsătorit pentru toată viața. Era el, fetele și munca. Am simțit că am rezolvat totul", a spus ea. 

Dar relația a început să se destrame în urmă cu câțiva ani, iar soțul ei s-a mutat apoi în ianuarie 2021, iar divorțul a fost finalizat în luna octombrie a aceluiași an.  "A fost foarte rău după ce a plecat, m-a distrus cu adevărat. Mă simțeam inutilă - aveam atacuri de panică. Nu aveam încredere în mine și eram atât de izolată. Pur și simplu existam, munceam ca să plătesc facturile și supraviețuiam".

Între muncă și viața de familie, Emma a rămas cu foarte puțin timp pentru a avea grijă de ea însăși și a căpătat obiceiuri nesănătoase: "Într-o zi m-am trezit și m-am gândit: "Vii dintr-o familie de femei puternice, ești liberă și poți face o diferență în viața ta". Mi-am dat seama că pot fi mult mai mult decât atât. A fost ca o forță a cuiva care mă veghea".

Emma: Cel mai ciudat lucru este că eu chiar credeam că sunt fericită când ne-am căsătorit

 

Emma spune că inițial a fost deprimată, dar, după ce a ascultat piesa Roar a lui Katy Perry, a decis să meargă mai departe. În primul rând, și-a revizuit garderoba, renunțând la pantalonii negri și la apartamentele obișnuite pentru fuste, tocuri și jachete și paltoane viu colorate. De asemenea, a început să poarte pentru prima dată ruj roșu și a redus obiceiul de a fuma 20 de țigări pe zi la doar patru. Și-a schimbat dieta și a redus fumatul pentru a-și completa schimbarea de look. De asemenea și-a luat un job în plus pentru două nopți într-un bar de cocktailuri și a început să meargă la sală pentru fitness și cardio de cinci ori pe săptămână.

"Totul la mine este complet diferit acum. Oamenii spun că arăt incredibil față de înainte și cred că asta se datorează faptului că sunt atât de fericită în interiorul meu. Cel mai ciudat lucru este că eu chiar credeam că sunt fericită când ne-am căsătorit. Îmi dau seama acum că eram detașată emoțional atunci, pentru că eram atât de preocupată să am grijă de toată lumea. Acum zâmbesc tot timpul. Și acesta este doar începutul", mărturisește Emma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel