Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O companie aeriană angajează români. Ce calificări caută şi în ce oraşe organizează cele 11 interviuri
WhatsApp
Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene prezente în România a anunţat că a demarat un amplu proces de recrutare, derulat de-a lungul a 11 zile, în mai multe oraşe din ţară.
O companie aeriană angajează români. Ce calificări caută şi în ce oraşe organizează cele 11 interviuri

Wizz Air îşi continuă eforturile de recrutare în Europa, inclusiv în România, şi urmăreşte să angajeze mai mulţi însoţitori de zbor şi piloţi în cadrul bazelor din reţeaua sa, informează Adevărul. Unsprezece evenimente de recrutare vor avea loc doar în România în lunile februarie şi martie pentru candidaţii aspiranţi. Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori şi doresc să participe se pot înscrie aici.  

Ca parte a efortului de recrutare a însoţitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni. Acestea vor avea loc în Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Bacău şi Craiova, oferind însoţitorilor de zbor aspiranţi şansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air şi de a aplica în aceeaşi zi pentru o poziţie vacantă în echipa companiei aeriene.

Astfel, candidaţii sunt aşteptaţi să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, şi să fie pregătiţi de o zi plină cu activităţi, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaţionale, exerciţii de grup şi un interviu individual.  

 

Însoțitori de zbor și piloți

 

Wizz Air încurajează înscrierile însoţitorilor de zbor experimentaţi, precum şi pe cele ale doritorilor fără experienţă. Însoţitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aştepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei iniţiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajaţi, un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie, dar şi un program lunar de lucru anunţat în fiecare lună. Însoţitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos şi multicultural, având acces la o varietate de oportunităţi interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air.

În acelaşi timp, Wizz Air recrutează noi piloţi, care vor avea oportunitatea de a opera flota modernă, nouă şi sustenabilă a companiei  aeriene, formată din aeronave Airbus A320 şi A321 şi aflată în continuă creştere. Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanţilor şi prim-ofiţerilor experimentaţi, precum şi din partea celor fără nicio experienţă de zbor. 

Următoarele zile de evenimente wizz air destinate recrutării:

2. -imagine fara descriere- (reccrutaari.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Joburi Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel