Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noul lider la PSD. Marcel Ciolacu s-a făcut de râs: "Este exclus să se dea ONG pe cumulul pensie-salariu"
WhatsApp
Noul șef al PSD, Marcel CIolacu, pare că o ia pe urmele fostei șefe a partidului, Viorica Dăncilă, în ceea ce privește gafele. În conferința de presă el a confundat Ordonanța de Urgență a Guvernului cu o...Organizație Non-Guvernamentală.

Marcel Ciolacu a încurcat, luni, Ordonanța de Urgență a Guvernului (OUG) cu Organizațiile Non-Guvernamentale (ONG), declarând că este exclus ca Guvernul Orban să dea "ONG" pentru interzicerea cumulării salariului de la stat cu pensia.

"În privința cumulării pensiei cu salariul, am spus și aseară că e un principiu corect, dar legea, fiindcă numai prin lege poate fi promovată și asta nu înseamnă că dacă se promovează prin lege va fi constituțională (...) Este exclus să se dea "ONG" fiindcă deja CCR s-a exprimat, a avut un punct de vedere și vom vedea dacă prin lege, Curtea va avea alt punct de vedere", a declarat președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, luni, după ședința Biroului Politic Național. Ulterior, liderul interimar al PSD s-a corectat, afirmând că se referă la OUG.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel