Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce spun Norica Nicolai şi Renate Weber, despre ordonanța care scapă CORUPȚII
WhatsApp
Europarlamentarii ALDE Norica Nicolai şi Renate Weber au declarat  într-o conferinţă de presă susţinută la Constanța că promovarea unei Ordonanţe de Urgenţă privind contestaţia în anulare este necesară și  nu se poate vorbi de o amnistie mascată deoarece procesele se vor rejudeca.
Norica Nicolai

 

„Este necesar pentru că completele nelegal constituite sunt motive în actualul Cod de nulitate absolută a procesului şi în condiţiile astea când eu am prevedere deja în Cod eu trebuie să fac în aşa fel încât să pot să pun această prevedere în vigoare. Ca atare, să repun în termen pe cei care au ieşit din termenul pentru contestaţia în anulare. Deci este absolut firesc”, a declarat Norica Nicolai 

Nu e amnistie, se duc în instanţă. Poate mulţi sunt recondamnaţi, sper ca cei care au fost achitaţi să îşi păstreze achitarea, dar nu poţi să ştii niciodată ce se întâmplă când se rejudecă. (…) Nu este o amnistie şi este evident că pentru viitor. Haideţi să facem o analogie. Legea retrocedărilor imobilelor care au fost confiscate de regimul comunist, legea s-a aplicat pentru viitor, dar confiscările nu s-au petrecut în trecut?”, a spus Weber.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel