Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ninsori Spania. Ambasada României, anunţ pentru românii care aveau programare pentru 11 şi 12 ianuarie
WhatsApp
Ambasada României în Spania a transmis cetăţenilor programaţi pentru 11 şi 12 ianuarie un mesaj în urma furtunii de zăpadă care a acoperit ţara.
ambasada Romaniei in Spania

"SUSPENDAREA ACTIVITĂȚII CU PUBLICUL LA SECȚIA CONSULARĂ #MADRID ÎN 11 și 12 IANUARIE

Date fiind ninsorile puternice generate de furtuna #Filomena, suspendarea transportului public feroviar și rutier, dificultățile legate de deplasarea cu mijloace private pe raza Comunității Madrid, precum și recomandările autorităților spaniole de a evita deplasările neesențiale, Ambasada României în Regatul Spaniei a decis suspendarea activității cu publicul a Secției Consulare în zilele de luni, 11 ianuarie și marți, 12 ianuarie 2021.

Ca atare, programările din zilele de 11 și 12 ianuarie au fost anulate, urmând a fi reprogramate la o dată ulterioară care va fi comunicată în cel mai scurt timp.

Pentru informații consulare cu caracter general, vă recomandăm să consultați pagina web a Ambasadei (madrid.mae.ro) sau contactarea Secției consulare pe adresa de e-mail [email protected].

Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție telefonul de urgență al oficiului consular: +34 669.362.202", se arată pe pagina Ambasadei României în Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel