Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nelu Tătaru, ultimele informații despre medicul-erou de la Neamț, transferat în Belgia
WhatsApp
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț, când a încercat să salveze pacienții. Acesta este în prezent internat într-un spital din Belgia.

Potrivit ministrului Nelu Tătaru, starea medicului Cătălin Denciu este în prezent staționară, iar săptămâna viitoare urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. 

„Starea este staționară, este echilibrat hemodinamic și hidroelectrolitic. I se face toaletarea arsurilor în fiecare zi, dimineața și seara, se practică și procedee de dializă, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină și chirurgical pentru anumite intervenții de excizie-grefare, cu posibilitatea detubării lui la sfârșitul săptămânii viitoare”, a declarat Nelu Tătaru după vizita de la Institutul Fundeni.

Nelu Tătaru a mai precizat că soția medicului va merge și ea săptămâna viitoare în Belgia, pentru a fi alături de el atunci când o să fie detubat. „Suntem în permanentă legătură și cu familia. În decursul săptămânii viitoare, soția lui va merge în Belgia, anunțată de medicii belgieni că soțul ei ar putea fi detubat", a spus ministrul Sănătății. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel