Pentru prepararea desertului care durează numai 30 de minute aveți nevoie, în primul rând, de Nutella, care este ingredientul care dă saloare şi culoare.
Pentru rețetă aveți nevoi de 400 de grame de Nutella, 60 de grame de făină și 2 ouă mari. Amestecați toate ingredientele într-un bol şi mixați-le bine. Puneți hârtie de copt într-o tavă, apoi bagați compoziţia în cuptorul preîncălzit. Negresa se va coace 25 de minute sa 177 de grade Celsius.
Lasați negresă din trei ingrediente să se răcească puţin. Se taie în bucăţele și se presară cu zahăr pudră.
Citește și: Prăjitura Învârtită, cu nucă: Secretul bunicii pentru desertul autentic românesc
Dacă vă doriți să-i un plus de savoare prăjiturii, adaugă peste negrese o glazură. Ai nevoie de: 200 de grame de ciocolată cu lapte, 50 de grame de ciocolată amăruie şi 100 de mililitri de smântână dulce.
Se face glazură la bain mari, până când se formează o crema, apoi se adaugă peste prăjitură. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News