Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MUTAREA zilei. Președintele Iohannis merge în Parlament
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis va participa marţi la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Alianţei Nord-Atlantice. 

La şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor, care va începe la ora 14,00, sunt invitaţi să participe premierul Viorica Dăncilă, membri ai Guvernului, înalţi oficiali şi reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti.

Parlamentul urmează să adopte o declaraţie.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că va solicita Parlamentului o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului care va avea loc pe 26 mai. El a susţinut că ordonanţele de urgenţă sunt o problemă a guvernării PSD.

"O imensă problemă a apărut pe parcursul guvernărilor pesediste şi, între timp, ştim ce vrea PSD şi cum acţionează. Această imensă problemă în felul în care guvernează PSD sunt ordonanţele de urgenţă, care se dau într-un mod, de obicei, total netransparent, fără consultări prealabile, fără a exista claritate de ce trebuie să se dea ordonanţe de urgenţă şi asta se întâmplă în domenii extrem de sensibile. PSD guvernează prin ordonanţe de urgenţă în zona Justiţiei, politicii penale a statului român ori acest lucru nu se poate tolera mai departe", a afirmat Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel