Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moise Guran: Trebuie ajutat să MOARĂ
WhatsApp
Moise Guran spune că este momentul ca la viitoarele alegeri, cele pentru alegerea președintelui, PSD să fie ajutat să moară. 

"PSD a amenințat suveranitatea noastră națională și o va face din nou dacă va mai avea ocazia. PSD trebuie ajutat să moară, pașnic, la vot. De data asta pe bune și definitiv. Nu vă spun cu cine să votați, vă spun doar atât – trebuie să venim peste 9 milioane de oameni la vot, pentru a fi siguri că Dăncilă iese pe locul IV. La o astfel de prezență, procentul ei s-ar apropia de 10%. Oricum, mai puțin de 15% din voturi. Atât! Dacă reușim acest lucru, PSD se distruge singur, căci fiind un partid de oportuniști, PSD va fi părăsit de pesediști din momentul în care va pierde vocația guvernării. Până la locale va aluneca sub 10%, iar până la parlamentare (dacă au loc în toamna viitoare) își va pune problema dacă mai trece pragul electoral. 

Aceste alegeri prezidențiale nu sunt așadar despre Dăncilă, Iohannis, Barna sau Diaconu. Aceste alegeri sunt despre întoarcerea unei pagini de istorie, una urâtă, murdară, care a început cu confiscarea unei revolte împotriva tiraniei printr-o lovitură de stat și care trebuie să se încheie cu această caricatură de premier, un om pus acolo în bătaia de joc a tot ce înseamnă statul român, tocmai pentru a asigura instaurarea la umbra sa a unei alte tiranii," este mesajul lui Moise Guran, de pe Moise.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel