Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moise Guran, negocieri cu USR-PLUS. Stelian Ion: „Căutam astfel de oameni“
WhatsApp
Jurnalistul Moise Guran ar negocia cu USR-PLUS intrarea sa în politică, urmând să se ocupe de campaniile electorale pentru cele două runde de alegeri din acest an.

Alianţa USR-PLUS negociază numirea jurnalistului Moise Guran în funcţia de șef al campaniei electorale, atât pentru locale, cât și pentru parlamentare, potrivit unor surse citate de presa centrală. Deputatul USR Stelian Ion a vorit despre cest lucru la Realitatea PLUS. El a precizat că s-au luat, la nivelul partidului, mai multe decizii importante, care vor fi anunțate în perioada urmtare într-o conferință de presă.

Cât despre negocierile cu domnul Moise Guran, ar fi o mare bucurie, pentru personal, să se alăture alianței USR-PLUS, pentru că e un om valoros. Căutam astfel de oameni“, a precizat deputatul USR.

Precizăm că Moise Guran a fost moderatorul singurei dezbateri electorale din camapania pentru prezidențiale, dezbatere la care au participat candidații USR-PLUS, UDMR și PMP, respectiv, Dan Barna, Kelemen Hunor și Theodor Paleologu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel