Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moise Guran: El e jolly jokerul crizei. Le CUNOAȘTE slăbiciunile, se DISTREAZĂ cu ele
WhatsApp
Moise Guran spune că a identifica "jolly jokerul" acestei crize, omul politic care cunoaște slăbiciunile tuturor și profită din plin de ele. 

Jurnalistul spun că Victor Ponta este cel care face toate jocurile în acest moment și profită de pe urma celorlalți pentru că îi cunoaște foarte bine. 

"Victor Ponta e inglourious bastard și jolly jokerul acestei crize - le zice pesediștilor că îi susține la guvernare dacă o dau jos pe Viorica măcar din candidatură, iar peneliștilor le zice că vrea și el cu ei la guvernare. Iar ăia intră în fibrilații. :D 
Pot să bag mâna în foc că în realitate nici prin cap nu-i trece nici să intre la guvernare, nici să susțină guvernul Dăncilă. Pur și simplu are nevoie să o dea jos pe Viorica, pentru a putea împinge PNL-USR la guvernare, dar mai are nevoie de timp pentru transferurile lui. Le cunoaște tuturor slăbiciunile și pare că se și distrează cu ele dar, pe bune, e vina lui? 
Doar Iohannis a dat semn că îi înțelege jocul cu acel 'există suficiente voturi în parlament'", este mesajul lui Moise Guran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel