Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moise Guran, către Denise Rifai: "Știam că ne chemi aici, să ne CERTĂM"
Moise Guran spune că n-a insistat prea mult pe subiectul recursului compensatoriu pentru că știa că urma să fie invitatul lui Denise Rifai la Legile Puterii. 

"Am și scris dar m-am lăsat păgubaș de la un anumit punct încolo. Ioana Ene Dogioiu a scris astăzi, eu n-am scris pentru că știam că ne chemi aici, ca să ne certăm," a spus Moise Guran în debutul emisiunii lui Denise Rifai.

"Ioana susține că e mai bine să îmbunătățim pușcăriile și asta au spus și specialiștii. Eu am o poziție diferită și spun așa: dreptul este o știință a interpretării și aplicării legilor. Politica este administrarea cetății și a celor care fac legea pentru popor sau împotriva lui, așa cum a fost acest afurisit de recurs compensatoriu. Abrogarea nu este suficientă, cred că modificarea și încă ceva ar avea un efect mult mai bun pentru societatea noastră. (...) În ultimii trei ani aerul din țara noastră s-a schimbat îngrozitor. Legea penală a devenit legea penalilor. Pedepsele pentru corupție s-au redus aberant... De exemplu 100 de milioane de euro, în cazul Radu Mazăre. Justiția a devenit vai de steaua ei, e speriată," a spus Moise Guran la Realitatea TV. 

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
1 iun 2020, 21:46
DCMedical.ro
1 iun 2020, 21:38
DCBusiness.ro
1 iun 2020, 21:41
DefenseRomania.ro
1 iun 2020, 22:34