Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moțiunea, citită în Parlament. Florin Cîțu: Perioada în care FURAȚI și după erați bine mersi s-a sfârșit !
WhatsApp
Florin Cîțu a afirmat, luni, la dezbaterea moțiunii simple la adresa sa, că perioada în care PSD fura și „era bine mersi” s-a sfârșit. Ministrul de Finanțe a adăugat că moțiunea este un demers politic inițiat de PSD pentru a masca situația economică reală a României după trei ani de guvernare.

„Semnatarii moțiunii ar fi dorit în mod evident să nu spun nimic de dezastrul găsit la Minister. Le spun lor și tuturor PSD-iștilor: Gata, s-a terminat și nu mai merge. Perioada în care furați și după erați bine mersi s-a sfârșit. Românii vor să știe adevărul despre cine sunteți și ce ați făcut. De trei ani de zile am spus că nu se prezintă situația reală. România a primit avertismente. Cel mai important este că guvernul PSD știa că situația economică este una dificilă și a ales să ascundă acest lucru față de români”, a spus Florin Cîțu, la dezbaterea moțiunii simple la adresa sa.

Ministrul de Finanțe a adăugat că moțiunea este un demers politic inițiat de PSD pentru a masca situația economică reală a României după trei ani de guvernare.

„Am ascultat cu atenție textul moțiunii și se pare că este o moțiune adresată mie pentru declarațiile din ultimii trei ani de zile, nu despre ceea ce am făcut eu la Ministerul Finanțelor Publice, așa că sunt mândtru că cei de la PSD îmi promovează măsurile. Moțiunea de astăzi nu este despre mine și nu are legătură cu mine, este un demers politic pentru a încerca să se mascheze situația economică reală a României după trei ani de guvernare Dragnea- Vâlcov-Dăncilă și Teodorovici”, a completat Cîțu.

Senatorii dezbat, la ora transmiterii acestei știri, moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Social-democrații îl acuză pe ministru că la o lună de la preluarea mandatului nu a făcut nimic concret pentru țară, ci doar a împrumutat România cu 3,4 miliarde de lei. PSD îi solicită, totodată, demisia lui Cîțu de la Ministerul Finanțelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel