Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mitică Dragomir a intrat în direct și s-a certat cu jurnaliștii pentru Pițurcă: "N-aveți experiență. E nevinovat. A făcut și el o afacere, să facă un ban"
WhatsApp
Mitică Dragomir sare în apărarea prietenului Victor Pițurcă. Dragomir spune că Pițurcă nu a făcut nimic ilegal și că nu poate fi acuzat de faptul că a făcut o afacere cu statul. Fostul șef al LPF spune că statul ar trebui să fie interesat doar dacă s-au plătit taxele și impozitele. 

Mitică Dragomir a fost sunat de jurnaliștii Realitatea PLUS pentru a comenta cazul lui Victor Pițurcă. Dragomir nu a fost deloc binevoitor cu jurnaliști și i-a acuzat că i-au pus deja eticheta de vinovăție și consideră că este normal ca fostul antrenor al naționalei de fotbal să fie lăsat în libertate. 

"Pițurcă e nevinovat. A făcut o afacere domle', să facă un ban. Unde e infracțiunea? Vă rog să nu acuzați. E normal să fie în libertate! Ce pericol social este Pițurcă? Legea spune că doar dacă ești pericol social trebuie să fii în arest. 

Ce pericol social e Pițurcă după 5 ani de la afacere? Fiți domle' mai calzi, bazați-vă pe fapte, nu pe zvonuri! Așteptați să judece judecătorul, nu judecați dumneavoastră cazul! De unde știți că acestea sunt faptele? Nu-mi place că sunteți acuzatori. 

Eu l-am sfătuit să nu vorbească, să cheme avocatul. I-am zis că dacă spune o frază greșită să ia o turnură greșită. Poți să fii nevinovat și să o interpreteze procurorii cum vor ei. O declarație dată greșit întoarce tot procesul împotriva ta, chiar dacă ești nevinovat," a spus Dumitru Dragomir la Realitatea Plus.

Dragomir i-a certat pe jurnaliști în direct. Le-a spus că nu au experiență și că se bazează prea mult pe ce spune DNA

 

Mai mult decât atât, Dumitru Dragomir i-a acuzat pe jurnaliști că nu au experiență și se bazează prea mult pe ce spun procurorii. Totodată, fostul șef al LPF spune că procurorii i-au distrus imaginea lui Victor Pițurcă. 

"Orice afacere, dacă se plătesc bani de la stat, este o afacere și nu este altceva. Convingerea mea este că dacă a plătit taxele la stat... că statul de-asta e interesat, să i se plătească taxele. Ce putere putea să aibă Pițurcă ca să facă un contract? De unde știți că afacerea nu este 100% corectă? Vă luați după primele informații ale procuratorii? Nu aveți experiență! Vedeți-vă de treabă!

Prezumția pe care ți-o pun procurorii la început este un dezastru. Trebuie să chemi martori, să mergi în instanță. Să știți că DNA-ul nu este o sperietoare, este o instituție de procurori, este normal să umble după asemenea cazuri. Doar instanța o să zică dacă e nevinovat. Pițurcă beneficiază de prezumția de nevinovăție. Dacă e nevinovat 100% și i-au distrus imaginea pentru totdeauna? Eu vă zic sigur că Pițurcă e nevinovat și o să vedeți asta!" a mai spus Dragomir la Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel