Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miss Spania 2015 îmbrăcată de un designer român
WhatsApp
Cea mai frumoasă femeie din Spania poartă ţinutele designerului bistriţean Tina Olari.

Gala Miss World Spain a avut loc în acest sfârşit de săptămână în Estepona. Mireia Lalaguna a câştigat concursul Miss World Barcelona cu rochia  designerului bistriţean Tina Olari şi va reprezenta Spania la concursul Miss World 2015, care va avea loc în China.

 

Tina Olari a făcut parte din delegaţia Barcelonei la concurs, delegaţie formată din 10 persoane, condusă de directorul Jose Antonio Giovinco. Catalunya a avut 4 concurente în concurs, Miss World Barcelona - Mireia Lalaguna, Miss World Lérida - Yohenis Flores, Miss World Girona- Ruth Legido, Miss World Tarragona - Elisabeth Borne, toate purtând creaţii ale designerului Tina Olari.

 

 

Pe lângă titlul de Miss World Spania, obţinut de Mireia Lalaguna, delegaţia Cataluniei a mai obţinut premiul de proba talent prin Elisabeth Borne, o artistă desăvârşită cu o voce de excepţie.

 

"Sâmbătă, cele 4 concurente au prezentat creaţiile mele, apoi duminică la gala finală, au purtat alte patru rochii pe care le-am creat. Mireia Lalaguna a caştigat titlul de Miss World Spain. Peste 20 de zile vom merge în China, unde va concura pentru titlul de Miss World. Sunt foarte fericită că au fost atât de apreciate creaţiile mele şi că vom reprezenta Spania la cel mai important concurs de frumuseţe din lume", a declarat Tina Olari pentru Observatorbn.ro.

 

SURSA: OBSERVATOR BN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel