Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miss Anglia își dorește cel mai mult de Crăciun să devină prima regină a frumuseții care călătorește în spațiu
WhatsApp
Miss Anglia plănuiește să devină prima regină a frumuseții în spațiu. Studenta la inginerie aerospațială a uimit juriul în octombrie, când și-a împărtășit planurile de a deveni astronaut cu pregătire completă și de a inspira alte femei să urmeze cariere în STEM.
Miss Anglia, își dorește cel mai mult de Crăciun să devină prima regină a frumuseții care călătorește în spațiu / Foto: Instagram

La începutul acestui an, Jessica Gagen a fost încoronată oficial Miss Anglia, iar în 2023 va candida la titlul de Miss World - însă aspirațiile ei merg mult mai departe de atât.

Studenta la inginerie aerospațială a uimit juriul în octombrie, când și-a împărtășit planurile de a deveni astronaut cu pregătire completă și de a inspira alte femei să urmeze cariere în STEM.

 

Miss Anglia vrea să fie prima regină a frumuseții care va merge în spațiu

 

Jessica, în vârstă de 27 de ani, a făcut deja istorie când a câștigat Miss Anglia, devenind prima roșcată care a câștigat concursul, dar acum vrea să fie prima regină a frumuseții care să meargă în spațiu.

În acest moment, Jessica este puțin preocupată să își termine masteratul integrat la Universitatea din Liverpool și să concureze pentru titlul de Miss World în primăvara anului 2023 - ambele sarcini destul de simple, de fapt.

Dar, odată ce va avea aceste distincții la activ, speră să devină, la propriu, Miss Univers și să se îndrepte spre spațiul cosmic.

De îndată ce își va avea diploma în geantă, Jessica va candida pentru a deveni astronaut și, într-o zi, pentru a educa copiii de pe Stația Spațială Internațională.

 

Visul meu ar fi să vizitez Stația Spațială Internațională și să educ copiii din spațiu

 

Vorbind despre obiectivele sale impresionant de mari, Jessica a spus: "Sper că faptul că am câștigat titlul de Miss Anglia, precum și pasiunea mea pentru industria aerospațială, le va arăta fetelor că își pot urma visele și obiectivele și că pot fi oricine își doresc să fie. Diploma mea de inginer îmi deschide atât de multe uși și sper ca într-o zi să aplic la Agenția Spațială Europeană pentru a-mi urma visul.

Mi-ar plăcea să merg în spațiu într-o zi și sunt pe drumul cel bun. După ce îmi voi termina diploma, va trebui să fac trei ani în industrie și apoi voi putea aplica pentru a deveni astronaut.

"Visul meu ar fi să vizitez Stația Spațială Internațională și să educ copiii din spațiu și să fac conținut STEM acolo sus, așa cum a făcut Tim Peake. Ingineria este o industrie atât de dominată de bărbați și vreau să educ copiii cu privire la diferitele roluri de inginer și să arăt că și femeile pot lucra în STEM."

Când vine vorba de a inspira alte tinere femei să tragă spre stele (la propriu), Jessica este deja pe val.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miss England 22/23 | Jessica Ashley Gagen (@jessicaashley_)

 

Câștigătoarea concursului își dedică rețelele de socializare educației spațiale 

 

Chiar în această săptămână, Jessica a împărtășit o fotografie cu ea însăși în Centrul Spațial Național și le-a spus celor care o urmăresc: "Știați că nu a existat niciodată o femeie care să pășească pe Lună și, aproximativ, doar aproximativ 10% din toți astronauții au fost femei?

Săptămâna trecută am avut o discuție cu o colegă de clasă despre același subiect - mi-a descris cum a simțit instantaneu o lipsă de încredere din partea colegilor ei atunci când le-a spus că vrea să fie astronaut când va fi mare, pur și simplu pentru că era fată!".

Ea a continuat: "Am vrut doar să postez o notă rapidă pentru orice fetițe care se confruntă cu neîncrederea pentru a spune - TU POȚI SĂ O FACI. Sunteți absolut capabili să deveniți astronauți; să valorificați o carieră #STEM și să vă folosiți abilitățile pentru a vă realiza visul. Singura persoană de care aveți nevoie pentru a crede în voi, sunteți voi înșivă.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel