Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu nu știe câți km de autostradă sunt în lucru. A vrut să dea vina pe Drulă, doar că a gresit ținta
WhatsApp
Noul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu nu știe nici măcar câți kilometri de autostradă sunt în lucru în acest moment. 

Grindeanu a spus că sunt în lucru undeva la 80 de kilometri, ceea ce este greșit. Totodată, Sorin Grindeanu s-a plâns ieri de termenele prea mari pentru realizarea studiului de fezabilitate și proiectare în cazul autostrăzii Comarnic-Brașov, încercând să dea vina pe fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă. 

Grindeanu a ajuns în prim-plan după ce a fost propus de Liviu Dragnea premier, pentru ca apoi, după ce s-a certat și reîmpăcat cu Dragnea să fie numit șef la ANCOM. După revenirea PSD la guvernare, Grindeanu a fost numit ministru al Transporturilor.

Cătălin Drulă a transmis în această după amiază un mesja referitor la gafele făcute de Sorin Grindeanu în emisiunea de duminică seară de la Digi24. 

"Mi-am zis că sunt emoțiile începutului, dar se cam adună gafele ministrului Grindeanu…Să nu știi că ai în lucru 300 km de autostradă și drum expres și să spui că “sunt în lucru undeva la peste 80 de kilometri” e deja cam mult. Îi atașez mai jos* lista completă a proiectelor ca să fie mai ușor de reținut.Apoi, legat de autostrada de pe Valea Prahovei, dl. Grindeanu se războiește cu “fostul ministru” și gafează din nou, neștiind că nu se referă la mine, ci la colegul de masă din guvern, dl. Bode. Licitația pentru contractul de proiectare cu toate termenele de acolo (citate greșit de altfel, încă o gafă) este lansată și cu oferte depuse în mandatul dlui. Bode din 2020.În loc să se certe între ei în guvern, mai bine ar pune presiune pe consultantul Consitrans să respecte termenele contractuale. Asta i-am cerut încă de la audieri, după ce, în cele 3 luni de interimat PNL, contractul de proiectare a fost lăsat de izbeliște.Au trecut deja 10 luni (din cele 42 ale contractului, așa cum l-a licitat dl. Bode) și nu suntem nici la 5% din progresul necesar. Traseul autostrăzii trebuia deja finalizat și investigațiile în teren să fie avansate. Nici vorbă de așa ceva, contractul bate pasul pe loc. Aici ar trebui să-și investească dl. Grindeanu și PSD-PNL energia, la respectarea termenelor contractuale de către consultant. Cine știe, poate le pune o pilă fostul director general al Consitrans pe care l-au numit la conducerea consiliului de administrație al companiei naționale de drumuri CNAIR," a scris Drulă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel