Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Sănătății, Victor Costache, consiliat de trei medici de renume MONDIAL
WhatsApp
Ministrul Sănătății, dr. Victor Costache, consiliat de medicii de renume mondial: Kak Khee Yeung -Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic și prof. dr. T Sloane Guy - Sidney Kimmel Medical College.

Trei medici de renume la nivel internațional sunt, începând de luni, consilierii onorifici ai ministrului Sănătății, Victor Costache, cu care va lucra pe două domenii: programe de sănătate și proiecte de cercetare.

„Am lucrat cu toți cei 3 medici care fac performanță ca specialiști, dar și ca manageri de top. Mă bucură și mă onorează că au acceptat să lucrăm împreună pe două domenii importante, programe noi de sănătate, dar și proiecte de cercetare care sunt priorități ale echipei mele. România a uitat de cercetarea medicală care aduce beneficii în dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienți. Imi doresc să deschidem sistemul sanitar către lume ", a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Kak Khee Yeung conduce consorțiul formate din diferite spitale din Europa care încearcă să obțină finanțare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Dr. KK Yeung este cercetătoare translațională, este chirurg vascular și director de cercetare în chirurgie vasculară.

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteană, este unul dintre cei mai bine cotați chirurgi și cercetători în domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Prof. dr. T Sloane Guy este, conform informațiilor Ministerului Sănătății, specialistul numărul 1 în chirurugie robotică în lume, potrivit MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel