Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul pentru relaţia cu Diaspora, reacţie după avansarea jandarmului care a condus violenţele din 10 august 2018: „Mi se pare şocant“
WhatsApp
Ovidiu Burduşa, secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni, a protestat public faţă de decizia de numire, într-o funcţie de conducere, a lui Laurenţiu Cazan, cel care a fost coordonatorul intervenţiei violente a jandarmilor la mitingul Diasporei din 10 august 2018. 
ovidiu_burdusa

"Ca român din diaspora şi ca participant la protestul din 10 august 2018, mi se pare şocant că omul care a coordonat atunci intervenţia jandarmilor asupra oamenilor tocmai a primit încă o funcţie publică importantă! Faptul că Laurenţiu Cazan a devenit inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova este o palmă dată tuturor celor care am manifestat atunci pentru democraţie şi stoparea abuzurilor. E mai mult decât fum în ochii cetăţenilor! E de-a dreptul încă o doză de gaz lacrimogen drept în ochii victimelor intervenţiei de atunci. Este încă o dovadă că pentru unele grupuri de interese schimbările din administraţie sunt acoperirea perfectă pentru a-şi atinge scopurile prin numiri făcute pe sub masă. Ni se spune că nu există temei legal să nu fie numit. Ni se spune că la Înalta Curte speţa încă se judecă. Dar cred că MORAL nu există absolut nici un motiv ca Laurenţiu Cazan să ocupe o funcţie publică. Pentru că am văzut cu ochii mei ce înseamnă pentru dumnealui să fie în slujba cetăţeanului. Şi este scandalos", a scris Ovidu Buduşa pe pagina de Facebook.

Citeste si: Coordonatorul jandarmilor de la protestul Diasporei din 10 august, numit șeful Jandarmeriei Prahova

Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova (IJJ Prahova) a fost schimbat, astfel colonel Liviu Coman a fost înlocuit de locotenent colonel Laurenţiu Cazan. Cazan a intrat în atenţia publică după ce a coordonat intervenţia jandarmilor la mitingul din 10 august 2018, din Piaţa Victoriei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel