Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Muncii, la spital după şedinţa de Guvern
WhatsApp
Minsitrul Muncii, Violeta Alexandru, a ajuns de la şedinţa de Guvern direct la spital cu fetiţa sa. Oficialul a povestit totul pe contul său de socializare.

"De la ședința de Guvern la spital. Așteptăm cuminți, la coadă, tratament pentru o bronșită, cel mai probabil - din cum arată lucrurile. Indiferent de ceea ce cred eu, las specialiștii să prescrie tratament, în funcție de rezultatul consultației.

Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră. Aceleași griji în familie, tot timpul în fața unor decizii pentru a fi mai bine", a scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook, unde a ataşat şi o fotografie în care o ţine de mână pe fiica sa.

sursa foto: Violeta Alexandru / Facebook

Vineri, la ora 20:00, a fost convocată o şedinţă de Guvern unde nouă miniştri din cabinetul Orban nu au venit, aceştia trimiţând secretari de stat să reprezinte ministerele de resort. Premierul a considerat că este o oră şi o zi "normală" pentru o şedinţă de Guvern, precizând că miniştrii şi funcţionarii nu ar trebui să aibă zile libere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel