Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Intotero, intervenție de ULTIMĂ ORĂ în scandalul din Germania: "NU putem face asta"
WhatsApp
Ministrul românilor de Pretutindeni a vorbit, vineri, la Palatul Parlamentului, despre scandalul de rasism din Germania, după ce poliția din Leipzig a solicitat hotelierilor din zonă să notifice dacă au oaspeți români.

"Am luat act cu atenție și îngrijorare. Pot să spun că m-a întristat această veste. Având în vedere că în Germania avem în jur de 850.000 de români. Mă refer la originari, dar și la cei care au mers în ultimii ani să-și găsească un loc de muncă. Sunt oameni foarte bine integrați. Avem o comunitate de aproximativ 12.000 de medici, care fac cinste și sunt apreciați de toate autoritățile din Germania.

Avem oameni care au câștigat bătălii în alegerile locale, avem primari, avem oameni în structurile guvernamentale. Cred că această atitutdine vis-a-vis de toți cei care își aduc aportul pentru dezvoltarea economică a țării de rezidență nu face cinste și nu putem cataloga o întreagă comunitate pentru anumite cazuri răzlețe. 

Mă gândesc și la turiștii români care-și doresc să ajunga în Germania. Așa cum am spus, în momentul de față suntem în legătură permanentă cu colegii de la MAE și monitorizăm acest caz", a spus Natalia Intotero, înainte de CEx-ul PSD, care se desfășoară la Palatul Parlamentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel