Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are COVID-19
WhatsApp
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat, miercuri, că are rezultat pozitiv pentru COVID-19. Popescu are o formă ușoară de boală și s-a izolat la domiciliu.
gov.ro

„De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID - 19”, a anunțat, miercuri seara, Virgil Popescu.

Ministrul energiei a scris pe Facebook că are o formă ușoară a bolii, este izolat la domiciliu și ia tratamentul prescris de medici.

„Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri (marți - n.r.) am avut test negativ”, a mai spus Popescu.

El le-a transmis românilor sănătate, să aibă grijă de ei și de cei dragi, să păstreze regulile de distanțare socială, să poarte mască și să se protejeze.

 

Popescu recomandă în continuarea vaccinarea

 

De asemenea, Popescu recomandă în continuarea vaccinarea și afirmă că este încrezător că în acest fel vom reuși să scăpăm de acest virus.

Virgil Popescu a participat marți, la ședința de Guvern, iar apoi la conferința de presă unde a prezentat ordonanța de urgență privind plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel