Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Educației despre Alexandru Cumpănașu: Factor perturbator care induce dezechilibre majore
WhatsApp
„Este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice”, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, întrebat despre activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok.
gov.ro

Întrebat, luni seara, la Digi24, cum vede activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, Sorin Cîmpeanu a spus că în educație sunt probleme multiple și foarte serioase, iar subiectul discutat „este o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate între elevi, părinți și profesori și intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore de care nu avem nevoie”.

Ministrul Educației a adăugat că acum câțiva de ani jumătate de țară avea o relație „normală pe acest subiect”, dar între timp această normalitate a dispărut cu totul.

„Mă delimitez clar de această abordare și îndemn la solidaritate, la înțelegere pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat”, a spus ministrul.

 

Poliția Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, conform unor surse din anchetă.

Verificările se fac pentru a vedea dacă este sau nu cazul de o anchetă deschisă, au spus sursele citate.

Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, este urmărit de sute de mii de elevi din România. Pe contul de TikTok profesorii sunt arătaţi cu degetul şi prezentați ca adversari ai elevilor.

Mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel