Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Breaz a scăpat PORUMBELUL la Antena 3. Oana Zamfir: "AOLEO! În ce v-aţi BĂGAT, domnule ministru?"
WhatsApp
Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a scăpat pe gură o replică pe platoul Antenei 3, care a lăsat loc de multe interpretări. Acesta a fost imediat taxat de moderatoarea Oana Zamfir.

Discuţia a pornit de la structura Guvernului şi de la acuzaţiile de blat între Viorica Dăncilă şi preşedintele Klaus Iohannis.

"Pe doamna Dăncilă o cunosc foarte bine şi sunt convins că nu are niciun blat cu preşedintele Iohnannis. Există toată deschiderea de a colabora cu preşedintele instituţional, spre binele României. (...) Nu poate fi acuzată", a declarat Daniel Breaz, la Antena 3.

Citeşte şi: De ce a plecat Nicolae Moga de la MAI. Viorica Dăncilă DEZVĂLUIE discuţia cu fostul ministru

Întrebat dacă nu ar putea Viorica Dăncilă să meargă totuşi pe varianta restructurării, propusă de cei de la ALDE, Breaz a spus că preşedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile care au fost bune.

"În momentul în care te duci la o remaniere, există posibilitatea ca preşedintele să respingă anumite propuneri. Dar s-a dovedit că în momentul în care au fost propunerile credibile şi au fost nişte propuneri foarte bune pe anumite portofolii, preşedintele nu le-a refuzat", a mai spus ministrul Culturii.

Oana Zamfir, moderatoarea emisiunii, a reacţionat imediat:

"Aoleo! În ce v-aţi băgat, domnule ministru? Uitaţi că sunt bătrână rău în presă! Deci dvs. l-aţi ales pe Fifor secretar general. Când a fost propus Fifor lui Iohannis şi l-a respins prima dată, a fost neserioasă propunerea, asta ziceţi, nu? Deci Fifopr era prost pentru portofoliul ăla şi după aia se făcu bun...", a atras atenţia jurnalista.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă TAXEAZĂ ieşirile lui Tăriceanu: "O să am o DISCUŢIE cu el"

Imediat, Daniel Breaz şi-a nuanţat declaraţia, dar a insistat că propunerile buune de miniştri au fost cele care au trecut de preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu am spus aşa ceva! Domnul Fifor, în momentul de față, este pot să spun, din ultima perioadă, cel mai pragmatic și mai bun ministru de Interne care îl avem (n. red. corect - "pe care"), chiar dacă este interimar.

Am spus că s-a dovedit că atunci când propunerile de miniştri au o pregăire pentru porofoliul respectiv, preşedintele Iohannis i-a numit. Dacă te duci pe o idee de restructurare, există riscul ca intrând în Parlament cu o propunere de restructurare a Guvernului, să nu treacă şi atunci declanşezi o criză politică", a conchis Breaz, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel