Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Milionarul Sorin Constantinescu, despre cum se fac banii în străinătate: "În Anglia, după 5 ani a ajuns de la salariu de 900 la 4.000 de lire"
WhatsApp
Sorin Constantinescu, milionarul român care a demascat industria jocurilor de noroc din România, a vorbit, la emisiunea Diaspora în direct, despre modul real în care se fac banii, dincolo de păcălelile metodelor de îmbogățire rapidă. Munca, spune el, e singura modalitate solidă prin care să câștigi bine. 
Sorin Constantinescu a participa la emisiunea Diaspora în Direct, moderată de Bogdan Bolojan

În ultimul timp, angajatorii vorbesc depre o criză a forței de muncă, în contextul în care pe rețelele de socializare se promovează diverse metode de îmbogățire rapidă care-i atrag pe tineri în capcane. 

"E o mare criză de forță de muncă. Nu mai muncește nimeni pentru că se promovează câștigul rapid. E mentalitatea greșită a tinerilor care se gândesc că sunt sclavi dacă se duc să muncească pe 2.000 sau 2.500 de lei. Tot așteaptă să vină un angajator la el acasă să-i ofere 1.000 de euro sau 2.000 sau 3.000. N-o să vină niciodată.

La toți le explic: 'Oameni buni, începeți de undeva'. Începe cu 2.000 de lei, că te vede patronul, te remarcă. Te vede un client care-ți face o propunere. Trebuie să începi de undeva. Dacă tu stai acasă și ajungi la 30 de ani fără să fii muncit, ori din cauză că nu ești apreciat la locul de muncă sau că nu primești destui bani, îți trece timpul și greu te vei mai integra într-un colectiv unde sunt copii cu 10 ani mai tineri ca tine. 

Dacă ești cinstit, ești corect, ești punctual, nu întârzii la serviciu, te va remarca cineva și te va avansa și vei promova step by step. Am o grămadă de oameni care au plecat în Anglia, de exemplu foști angajați de-a mei care au început cu 900 lire. Acuma vorbeam cu cineva, chiar ieri sau alaltăieri, și a ajuns la 4.000 lire după 5 ani de zile. Da, a început cu 900. S-au dus acolo, au dormit pe jos sau au dormit câte șase într-o cameră cu un singur WC. Nu e ușor. Ca să poți să faci ceva în viață durează. Adică eu la toți le-am spus: 'Bă, ca să ajungi undeva trebuie să treacă cam 10 ani, cu efort. Nu poți fără efort și cu câștiguri d-astea peste noapte și ușoare", a spus milionarul român Sorin Constantinescu, în emisiunea Diaspora în direct, moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan la Știrdiaspora și DCNews.

Urmărește interviul integral mai jos:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel