Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihai Chirica s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Primarul Iașiului a făcut anunțul pe Facebook
WhatsApp
Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Anunțul a fost făcut chiar de edilul șef pe Facebook. Primarul Iașului s-a izolat și l-a desemnat pe unul dintre viceprimari să-i țină locul.

Primarul Mihai Chirica a explicat pe rețeaua de socializare că nu are simptome și că a făcut testul după ce mai multe persoane din primărie, inclusiv unul dintre viceprimari, s-au îmbolnăvit de Covid 19. Chirica l-a desemnat pe viceprimarul Radu Botez să-i țină locul și a anunțat că va păstra legătura cu acesta prin intermediul telefonului.

"Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus. Vă anunț că m-am izolat, mă simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care mă voi consulta permanent. Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți. Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți, feriți-va de boală și nu uitați că sănătatea e un dar. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris, pe Facebook, primarul orașului Iași, Mihai Chirica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel