Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mergi în concediu? Ține minte trucul cu care poți securiza ușa camerei de hotel
WhatsApp
Suntem foarte încântați de ideea de a explora o nouă destinație și ne propunem să profităm la maximum de fiecare secundă a concediului.
Mergi în concediu. Ține minte trucul cu care poți securiza ușa camerei de hotel. Sursa foto: freepik.com

Cu toate acestea, siguranța este pe primul loc. Fără a fi nici paranoic, este întotdeauna mai bine să  fii atent la toată lumea. Iată, tocmai, din moment ce vorbim despre asta: nu te simți în siguranță în camera de hotel?

La urma urmei,  te afli într-un oraș străin, așa că e normal să nu fii 100% liniștit. Chiar dacă este cel mai confortabil hotel, cine te asigură că această cameră nu este lipsită de pericol?

În acest caz, există un mic truc pe care trebuie neapărat să-l încerci. Când ești departe de casă, este important să iei anumite măsuri de precauție pentru a te simți în siguranță și pentru a te bucura pe deplin de concediu.

Din momentul în care te instalezi în ta camera de hotel, ar trebui să o considerați noua ta „casă” pentru câteva zile. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că vă găsiți rapid semnele și să vă comportați ca un obișnuit în locul respectiv.

În primul rând, păstrează întotdeauna semnul „nu deranja” pe mânerul ușii camerei de hotel. Și pentru a face iluzia că ești acolo, lasă televizorul aprins. Este o tactică grozavă pentru a descuraja un potențial hoț. Va crede că în camera este cineva și se va răzgândi să intre.

 

Trucul de sticlă pe mânerul ușii: cum funcționează?

 

Ești îngrijorat că cineva se poate strecura noaptea în camera ta de hotel? Așadar, dacă nu ai obiceiul de a încuia ușa în mod sistematic din interior pentru a împiedica pe cineva să intre din exterior, există un mic truc. Poate nu te-ai gândit la asta, dar întâmplător, te poate scuti de acest tip de problemă.

Pune un pahar pe mânerul ușii. În momentul în care cineva va încearcă să intre în camera ta, de îndată ce întoarce mânerul, paharul va cădea și se va sparge. Luat prin surprindere, hoțul va fugi. Pe lângă faptul că îl va speria pe hoț, zgomotul te va avertiza asupra pericolului: vei avea timp să te trezești, să aprinzi lumina și să suni imediat la recepție sau la poliție. Este un truc foarte simplu, dar genial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel