Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Meleşcanu, despre învestirea noului Guvern: "Miercuri a fost Colectiv. Nu e cea mai bună zi"
WhatsApp
Teodor Meleșcanu a declarat că ziua de miercuri nu este potrivită pentru votul de învestire a noului Guvern deoarece pe acea dată, 30 octombrie, a avut loc tragedia de la Colectiv. Acesta a precizat că audierea propunerilor de miniștri joi nu este adecvată deoarece atunci este sărbătoarea morților.
Sursa foto: captură Antena 3

"Există anumite sensibilități de care a trebuit să ținem seamă. Adică miercuri a fost Colectiv și am găsit cu toții că poate nu e cea mai bună zi pentru activitatea Parlamentului și pentru joi, când se puteau face în continuare audieri s-a ajuns la concluzia că e sărbătoarea morților și nu putem să o facem, s-o forțăm", a declarat, luni, în Parlament, președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, citat de Mediafax.

Întrebat ce legătură are calendarul de învestire a Guvernului cu tragedia de la Colectiv, președintele Senatului a spus: "Întrebați-i pe cei care au ridicat problema".

Teodor Meleșcanu a declarat că audierea miniștrilor din noul Guvern Orban va avea loc marți și miercuri, de la 9.00 dimineața până seara, urmând ca votul pentru învestirea Executivului să fie dat în plenul reunit de luni, de la ora 14.00. Întrebat de ce a fost respins calendarul propus de PNL, șeful Senatului a precizat că nimeni din Birourile permanente reunite nu a insistat asupra acestui program.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel