Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medicii din Suceava au participat la un curs în care au învățat cum să nu ia șpagă
WhatsApp
Mai mulți medici au participat la un curs în care au învățat să nu ia șpagă de la pacienți. Deși pare greu de crezut, exact asta s-a întâmplat la Suceava, acolo unde Spitalul Județean a fost în centrul atenției media, după celebrul caz al doctoriței care lua mită de la pacienții bolnavi de cancer. 
Cazul doctoritei care luat mită de la pacienții bolnavi de cancer a uimit pe toată lumea

Situaţie greu de imaginat la Suceava. Mai mulți medici au fost învățați cum să nu ia şpagă. Conducerea Spitalului Județean Suceava a organizat o acțiune de prevenire a corupției. Totul în contextul în care un medic oncolog, angajat al instituţiei se află în arest la domiciliu pentru luare de mită, de mai bine de o lună.

Training cu șeful Direcției Generale Anticorupție Suceava

 

Potrivit Antena 3 CNN, cei din conducerea spitalului au anunțat încă de acum două săptămâni că vor face astfel de traininguri cu angajații spitalului. La acest traininguri au participat și șeful Direcției Generale Anticorupție Suceava, dar și polițistul care a fost prezent la perchezițiile efectuale medicului oncolog reținut, care acum se află în arest la domiciliu.

Se pare că medicii au participat la un curs destul de lung în care au participat toți șefii de secții, toți șefii de structuri din cadrul spitalului precum și mai mulți doctori și asistente care au fost interesați de subiect.

De asemenea, au fost și întrebări puse din partea angajaților spitalului.

Existau mai multe nelămuriri cu privire la diferența dintre luare de mită și primirea de foloase necuvenite, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel