Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medic român, despre NOUA pandemie de coronavirus: În trei luni, 60% din cazurile de Covid din București vor fi cu noua tulpină britanică
WhatsApp
Cercetătorul român, dr. Octavian Jurma crede că apariția noii tulpini britanice a Covid-19, se poate numi, tehnic, "o nouă pandemie de coronavirus".
Foto ILUSTRATIV

Octavian Jurma estimează, într-o declarație pentru un post TV, că 60% din cazurile de Covid-19 din București vor fi cu nouă varianta de coronavirus, depistată inițial în Marea Britanie, și asta până în luna martie.

„E important să se efectueze secventierea și în marile orașe: Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, pentru că sentimentul meu este că perioada de sărbători a omogenizat distribuția acestui virus în țară. E că și cum ar fi debutul unei noi pandemii, tehnic vorbind, o putem consideră o nouă pandemie peste vechea pandemie", a declarat Octavian Jurma, pentru sursă citată.

Medicul a mai precizat: "Ce trebuie să facem este să reducem numărul de infectari cu orice preț", notează Realitatea.net.

Octavian Jurma a mai precizat că, cel puțîn o săptămâna după vaccinare, este indicat să stăm în casă, pentru a permite organismului să producă anticorpi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel