Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medic din Sibiu, mesaj despre reluarea școlii: Mai aveți câteva ore să vă gândiți și organizați!
WhatsApp
Un medic de familie din Sibiu avertizează asupra riscurilor la care se expun părinții și bunicii care au probleme medicale după reluarea școlii. Specialistul le recomandă adulților să-i țină pe copii acasă. O altă variantă este ca de copii să se ocupe doar persoanele sănătoase. 

Mesajul medicului Eduard Egri este pentru locuitorii Sibiului, unul dintre orașele grav afectate de pandemie. El le recomandă adulților care au probleme medicale să fie foarte atenți după reluarea școlii.

"Atenționare pentru copiii îngrijiți de bunici sau persoane vulnerabile, mai aveți câteva ore să vă gândiți și organizați! În condițiile în care Sibiul este pe primul loc din țară ca mortalitate calculată la 100.000 locuitori, de la începutul pandemiei, iar in ultima săptămână cazurile au înregistrat o creștere de 47% față de săptămâna precedentă, le recomand părinților ai căror copii sunt îngrijiți de persoane vulnerabile, cu boli cronice, în vârstă și nevaccinate să mai aibă rabdare cu școala/grădinița să vedem cum evoluează lucrurile sau până se vaccinează cei vulnerabili din familie. O altă variantă dacă îi duc în colectivitate ar fi să aibă grijă exclusiv ei de copii și să limiteze întâlnirile acestora cu bunicii, bone și alte persoane vulnerabile”, a scris, pe Facebook, medicul Eduard Egri.

Incidența infectărilor este 1,09 la mia de locuitori în județul Sibiu si 1,71 la mia de locuitori în municipiul Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel