Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mașină, zdrobită de un camion. O șoferiță și-a pierdut viața în impactul violent
WhatsApp
Un accident rutier s-a produs, astăzi, la Taşca, județul Neamț între un autocamion şi un autoturism. În urma evenimentului rutier şoferiţa autoturismului, o femeie în vârstă de 56 de ani a rămas încarcerată.
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM, un echipaj de pompieri voluntari cu o autospecială de stingere de la SVSU Bicaz şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ Bicaz.

În accidentul rutier au fost implicate un autotren şi un autoturism în care se aflau doar conducătorii auto. Conducătoarea autoturismului (56 ani) a rămas încarcerată. Aceasta a fost scoasă de participanţii la trafic, până la ajungerea forţelor de intervenţie, relatează  ziarpiatraneamt.ro.

Victima a fost transportată la spital. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi vor curăţa şi degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier, pentru reluarea traficului rutier. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers, transmitea ISU Neamţ. Din nefericire, femeia a decedat  la CPU Bicaz, medicul de pe TIM fiind cel care a constatat decesul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel