Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Vela, mesaj pentru români înainte de relaxarea de 01 iunie
WhatsApp
Ministrul de Interne, Marcel Vela, transmite un mesaj tuturor românilor, înainte de 01 iunie, ziua în care se relaxează suplimentar restricțiile. 

"Dragi prieteni,

Suntem tot #împreună în fața unui nou început.

Mai sunt câteva ore până ne luăm „la revedere” de la primăvară și pășim, cu mare entuziasm și nerăbdare, spre prima zi de vară.

După o iarnă lungă, când așteptam cu toții venirea primăverii, vremurile aveau alte planuri pentru noi, cu scenarii pe care le vedeam doar în filme.
Nu știam că vom fi cu toții actori în acest film.
Ne gândeam cum o să ne bucurăm de natură, de zilele cu soare, de magnolii înflorite și de ieșirile cu cei dragi...când uitam de timp.

Scenariile acestui film s-au scris pe parcurs iar voi, dragi români, ați demonstrat încă o dată că România are nevoie de îmbrățișarea noastră, a tuturor, pentru a fi bine și sănătoasă.

Suntem, poate, departe de „FINAL", dar împărtășim aceeași cauză pentru că suntem un popor unit, indiferent de drumul pe care îl avem de parcurs.
Armele cu care luptăm acum sunt atipice, dar adună și acel dor pentru tot ceea ce era normal în trecut.

Mâine avem în față un nou orizont!

Să ne bucurăm de viață, de timp, de o cafea aromată în aer liber, dar să nu uităm de acest inamic invizibil care încă nu ne lasă să spunem „FINAL".

Vă rog continuați să fiți responsabili!

Împreună și doar #împreună putem ajunge la un final fericit în lupta cu acest virus, care ne-a testat până acum toate capacitățile și simțurile", scrie Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel