Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Maiorul Joe Stroescu, înaintat la gradul de locotenent-colonel după misiunea din Lombardia
WhatsApp
Maiorul Joe Stroescu, din cadrul ISU Sibiu, a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel după misiunea din Lombardia, a anunțat, luni, purtătorul de cuvânt al instituției unde este încadrat.

Pentru întreaga activitate, desfășurată la un nivel ridicat de profesionalism și pentru modul de gestionare și încheierea cu succes a misiunii de acordare a asistenței internaționale în cadrul Mecanismului European Comunitar, desfășurată în Italia în perioada 7 - 25 aprilie, alături de o echipă de 11 cadre medicale, colegul nostru, maiorul Stroescu Joe a fost înaintat în gradul următor, respectiv în gradul de locotenent- colonel, în mod excepțional", a anunțat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Festivitatea s-a desfășurat în prezența comenzii inspectoratului, într-un cadru restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus Sars-Cov-2.

„Reușita acestei misiuni a depins și de ajutorul și suportul oferit de cei de acasă, de colegii noștri care, deși nu au fost fotografiați și filmați, au lucrat fără întrerupere pentru îndeplinirea în cele mai bune condiții a mandatului încredințat", a spus locotenent-colonelul Joe Stroescu, potrivit Mediafax.

Începând din 7 aprilie, o echipă formată din 11 medici, 3 asistenţi şi 1 ofiţer ISU se află în misiune în Italia, una dintre cele mai afectate ţări din lume, ca urmare a pandemiei cu noul coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel