Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Luna Plină în Berbec, 9 octombrie 2022. Previziuni pentru Luna Trezirii sau a Vânătorului: „O anumită fază din viața zodiilor se va încheia“
WhatsApp
Când luna începe să scadă, o anumită etapă a vieții se va încheia. Această Lună Plină în Berbec, ce va avea loc pe 9 octombrie, este un moment bun pentru a reflecta la cât de repede te-ai îndreptat spre un obiectiv, spun astrologii.
Luna Plină în Berbec, 9 octombrie 2022. Previziuni pentru Luna Trezirii sau a Vânătorului: „O anumită fază din viața zodiilor se va încheia“

În octombrie, Luna va atinge apogeul pe 9 octombrie, la ora 22:55, ora României. Luna plină se va afla în zodia Berbec.

"Va exista o oportunitate de a găsi un echilibru între nevoile personale și dorințele partenerilor. Luna în Berbec semnifică adesea impulsivitate, duritate, exces de activitate. Cu toate acestea, aspectele din punctul de Lună Plină sunt excepțional de pozitive. Iar marele trigon în care intră Soarele lasă să se înțeleagă că energia acestei Luni pline nu va fi tensionată. În timpul lunii pline se va putea vedea punctul culminant al acțiunilor și deciziilor proprii", potrivit astrologului Vlad Ross.

Luna Plină în Berbec, 9 octombrie 2022 

 

A doua jumătate a lunii este un moment bun pentru a face bilanțul a ceea ce s-a realizat până acum. "Când Luna va începe să scadă după 9 octombrie, o anumită fază din viața ta se va încheia și ea. Această lună plină este un moment bun pentru a te gândi cât de repede te-ai mișcat spre obiectivele tale de viață, dacă trebuie să încetinești sau să accelerezi ritmul", a spus Ross.

Astrologul spune că poți acționa impulsiv în luna octombrie. Luna în Berbec transformă întotdeauna o activitate rapidă într-o oportunitate de a aborda ceva rapid și sub impulsul momentului.

Astrolog: „O anumită fază din viața zodiilor se va încheia“ 

 

"Dacă ții în cap o idee importantă de mult timp, după 9 octombrie, s-ar putea să existe o mare determinare de a o pune în aplicare", a spus astrologul.

De asemenea, așa cum sugerează horoscopul, Soarele în Balanță te va determina să lucrezi la parteneriatele tale.

"După 9 octombrie, puteți aborda acele probleme care vă preocupă de mult timp. Va fi nevoie să luați o decizie majoră în această lună, cum ar fi să vă oferiți mâna și inima sau un parteneriat de afaceri", a rezumat Vlad Ross.

Luna Plină din octombrie - Luna Trezirii sau a Vânătorului

 

A doua lună plină de toamnă are loc întotdeauna în octombrie. A fost numită mult timp Luna Vânătorii, deoarece strămoșii vânau în mod activ animale sălbatice în această perioadă, făcând provizii de carne și piei pentru iarnă. Ezoteriștii numesc Luna Plină din 9 octombrie 2022 Luna Trezirii.

Astrologii au poreclit Luna Plină din octombrie Luna sângerie pentru culoarea sa, dar există și o a doua denumire - Luna trezirii.

În acest an, mulți ezoteriști vorbesc despre o schimbare de energii și despre trecerea oamenilor la noi niveluri de conștiință. Acest lucru înseamnă că lumea se schimbă, iar oamenii odată cu ea - toamna anului 2022 va fi indicativă pentru majoritatea evenimentelor. Pe 9 octombrie va avea loc o tranziție importantă de la o dimensiune la alta, iar luna plină va "trezi" omenirea la acțiune.

Pentru a nu intra în disonanță cu energia cosmosului, consacrați această zi sentimentelor și acțiunilor voastre cele mai sincere. Este important să îți reevaluezi valorile și să înțelegi ce este cu adevărat important pentru tine în viață pe 9 octombrie. Ar trebui să vă dați seama că nu mai aveți timp pentru neutralitate - trebuie să faceți o alegere și să începeți propria cale personală de dezvoltare.


Luna Plină în Berbec, 9 octombrie 2022. Previziuni: Ce aduce Luna Trezirii fiecărei zodii

 

Pentru Berbeci, Luna plină din 9 octombrie înseamnă oportunități favorabile de a-ți dezvălui calitățile, libertate de acțiune și de exprimare, un nou ciclu în dezvoltarea personală. Alege căi directe, fă-te cunoscut în mod deschis - vei putea să ieși din mulțime, să atragi atenția persoanelor potrivite, să câștigi popularitate.

Luna plină în Berbec va aduce oportunități favorabile pentru Leu și Săgetător, precum și pentru Gemeni și Vărsător. Sunteți încurajați de propriile intenții și obiective, veți reuși cu adevărat multe. Cu toate acestea, fără să vă dați seama, puteți intra în conflict cu sentimentele și interesele celorlalți. Este important să păstrezi un echilibru în toate aspectele pentru a menține armonia cu lumea din jurul tău și pentru a răspunde rapid la schimbările din mediul înconjurător.

Deoarece Berbecul se află în conflict cu Racul, Balanța, Capricornul, reprezentanții acestor semne zodiacale în timpul lunii pline din octombrie 2022 ar trebui să fie pregătiți pentru diverse obstacole, critici la adresa lor. Numărul de probleme în care te poți afla depinde în principal de tine însuți, de nivelul tău de dezvoltare interioară și de conștientizarea a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Inițiativa și activitatea din partea ta pot provoca o rezistență puternică din partea partenerilor și a spațiului din jurul tău. Dar este un moment bun pentru munca de sine, pentru autodescoperire și autoperfecționare.

Reprezentanții Taurului, Fecioarei, Scorpionului, Peștilor sunt liberi să aleagă ce și cum să facă, unde să trăiască și să muncească, cum să dispună de resursele lor. Nimeni nu ajută cu adevărat, dar nici nu intervine. Fiți mai tolerant cu ceilalți și ascultați-le sfaturile pentru a evita situațiile dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel