Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban: „Criză în coaliție e mult spus. E o reacție emoțională”
WhatsApp
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că exprimarea „criză în coaliție” e poate exagerată și că este vorba despre „o reacție emoțională”. „Nu se pune în discuție schimbarea configurării politice”, adaugă acesta.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus luni, după ședința liberalilor, că premierul beneficiază de susținere totală și nu se pune în discuție schimbarea configurării politice.

„Noi nu ne jucăm cu România. Îndemnul nostru este să lăsăm la o parte ceea ce ne separă și să ne concentrăm pe buna guvernare”, spune Orban.

 

Florin Cîțu: „Evaluarea se va face pe baza performanței”

 

La rândul său, premierul Florin Cîțu a răspuns la cel puțin 3 întrebări astfel: „îi asigur pe toți membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței, nu pe ceea ce spun că fac”.

Orban l-a completat spunând că atunci când un ministru își atacă un coleg de guvernare înseamnă că nu mai vrea să facă parte din guvernul respectiv.

„Este profund dăunător să își permită să dea declarații împotriva premierului, astfel de declarații, de cele mai multe ori nefondate, dă opoziția”, spune Orban.

Acesta adaugă că exprimarea „criză în coaliție” e poate prea mult spus, fiind vorba despre „o reacție emoțională la o decizie salutară a premierului care a decis să îmbunătățească activitatea” în sănătate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel