Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban ar putea părăsi PNL: „Există posibilitatea să ne despărțim”
WhatsApp
Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, este încă dezamăgit de rezultatele alegerilor interne. El susține că toate eforturile depuse au fost „zdrobite” în câteva minute, făcând referire la faptul că moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost votată.

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, a dat de înțeles că nu exclude posibilitatea să părăsească partidul, dacă liberalii care sunt acum la conducere nu fac eforturi pentru refacerea Coaliției. Orban spune că este total distrugător crearea unui partid minoritar, iar el nu este dispus să susțină acest lucru. 

„Dacă colegii mei vor persista în speranța absurdă de a obține voturile PSD-ului la învestirea unui Guvern minoritar, evident că există posibilitatea să ne despărțim. Eu nu am trăit atâția ani, ca să mai accept încă o experiență distrugătoare pentru România, cum a fost experiența USL”, a explicat Orban pe Facebook.

De asemenea, în cadrul unui interviu acordat postului RFI nu s-a sfiit să spună că e gata să plece din PNL.

„Intervenția de la RFI, pe care am avut-o în această dimineață: În momentul de față, pe mine mă interesează să găsim o soluție pentru România, o soluție de guvernare. Poziția mea publică a fost foarte clară, nu cred că există o altă șansă de a forma un Guvern onorabil și benefic pentru România decât prin refacerea coaliției de guvernare”, a scris fostul președinte al PNL pe rețelele de socializare.

Luni, 11 octombrie, șeful statului va chema partidele politice la negocieri. PNL se va prezenta cu propunerea de premier, Florin Cîțu. Actualul premier interimar va fi însoțit de Rareș Bogdan,  criticul vehement al lui Ludovic Orban.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel