Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban, la prezidenţiale. Marcel Ciolacu, ironic: "Nu ne este frică"
WhatsApp
Marcel Ciolacu spune că nici lui, nici Gabrielei Firea nu le este teamă ca Orban să le fie contracandidat la prezidențiale. Declarația vine după anunțul lui Ludovic Orban, potrivit căruia, odată cu candidatura sa la șefia PNL, trebuie să ia în serios și candidatura la Președinția României.

„Eu îi urez succes dlui Orban. Întâi să fie reales, pe urmă om mai vedea”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că la PSD președintele formațiunii nu va mai fi automat candidat la alegerile prezidențiale.

„O să avem alegeri preliminare. Toți primarii, viceprimarii, aleșii locali să participe la aceste alegeri preliminare pe cine consideră ei că este cel mai bine. Cu alte cuvinte, să nu mai fie o decizie a unui număr restrâns de membri de partid. Cu alte cuvinte, la noi va fi altfel decât la dl. Orban”, adaugă Ciolacu.

„Sincer, chiar de dl. Orban cred că nici mie, nici dnei Firea nu ne este frică să ne fie contracandidat”, conchide Marcel Ciolacu.

La rândul său, Gabriela Firea spune că obiectivul său este ca la alegerile din 2024 „să salveze Bucureștiul de falșii salvatori”.

Ludovic Orban nu exclude să candideze la alegerile prezidențiale din 2024: „Odată cu candidatura la funcția de președinte al Partidului Național Liberal trebuie să iau foarte în serios și candidatura la Președinția României”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel