Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban, îmbrâncit de bodyguarzi chiar la sediul PNL
WhatsApp
Ludovic Orban a fost îmbrâncit de bodyguarzi chiar la sediul PNL.

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, preşedintele PNL a fost bruscat de angajaţii unei firme de pază adusă la sediu în timpul alegerilor de la Sectorul 4, unde câştigător a fost candidatul susţinut de Florin Cîţu, Pavel Popescu, cel care a şi organizat evenimentul.

Pavel Popescu a obţinut 395 de voturi, iar contracandidatul său, Mihai Belu, 201 voturi.

De altfel, tensiunile în declaraţii au fost resimţite puternic în PNL pe tot parcursul zilei.

Florin Cîțu i-a spus, marți, lui Ludovic Orban, în timpul alegerilor de la Sectorul 4, că împreună trebuie să îi condamne pe colegii care „îți fac propriii colegi lichele, trădători”. 

În timpul discursului său, Florin Cîțu a reiterat că PNL trebuie să aibă candidat în fiecare sector pentru funcția de primar și i-a bătut obrazul lui Ludovic Orban că nu a fost candidat liberal la Sectorul 4.

 

Declaraţii acide între liberali

 

Cîțu a spus, apoi, încă o dată că cei care sunt sunați și amenințați să iasă și să spună acest lucru, după ce, luni, a declarat că PNL a fost condus dictatorial.

La rândul său, Ludovic Orban a spus, la același eveniment, că nu a venit să îl susțină pe Pavel Popescu.

„Am venit să vă salut, să vă mulțumesc pentru toată activitatea dumneavoastră, pentru eforturile pe care le-ați depus de-a lungul celor 4 ani în care am condus PNL, să vă mulțumesc că ați fost parte la toate victoriile PNL din acești 4 ani. Astăzi este ziua dumneavoastră, nu ziua noastră. Au trecut deja 2 ore. Ajunge! Din cauza asta, nu am să vă țin un discurs. Dar să vă spun ceva: eu nu am venit să îl susțin pe Pavel Popescu”, a spus Ludovic Orban.

El a spus că le mulțumește liberalilor care au condus instituții ale statului și au avut activitate remarcabilă și le-a transmis tuturor să voteze „exact ceea ce este corect, firesc, normal și spre binele PNL, filiala Sectorului 4”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel