Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Localitatea blestemată din România: Doi primari decedaţi în 7 luni la Gura Ialomiței
WhatsApp
Primarul localității Gura Ialomiței, Iulian Ionașcu, a murit  pe 10 ianuarie  la spitalul din Constanța după ce  suferise un accident vascular cerebral. Ales din partea PSD în septembrie, Ionașcu i-a succedat lui Cristinel Lambru, fostul edil, care a decedat în mai 2020, tot la spital, din cauza unor afecțiuni multiple.
iulian ionascu, primar gura ialomitei

Tragedie în comuna Gura Ialomiței, unde primarul Iulian Ionașcu (PSD), a murit duminică, la spital. Edilul suferise un accident vascular cerebral. Edilul avea doar 37 de ani.

Iulian Ionașcu se afla la primul său mandat, fiind ales primar al comunei Gura Ialomiței în urma Alegerilor Locale din 27 septembrie 2020. Acesta împlinise miercuri, 6 ianuarie, vârsta de 37 de ani. Vineri, 8 ianuarie 2021, edilul a început să se simtă rău, fiind transportat la un spital din Constanța. În urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că acesta suferise un accident vascular cerebral. Duminică, 10 ianuarie 2021, edilul localității Gura Ialomiței a pierdut lupta cu viața, găsindu-și sfârșitul pe patul de spital...

Precedentul primar al localității Gura Ialomiței, Cristinel Lambru, a decedat la rându-i în data de 19 mai 2020, Într-un spital din capitală, afecțiunile medicale multiple cauzând decesul, notează Independentonline.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel