Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea vrea să cucerească diaspora cu Alianța pentru Patrie: „Am fost plecat cu mașina cu Irina în Italia, Slovenia, Austria și Ungaria“
WhatsApp
Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, la Realitatea Plus, că a început să efectueze vizite în afara țării, promovând proiectul său politici - Alianța pentru Patrie - APP.

Liviu Dragnea a anunțat, duminică noapte, la Realitatea Plus că PSD se va confruntă cu un val masiv de plecări că urmare a intrării la guvernare alături de PNL. Dragnea a susținut că liderii PSD sunt „marionete”.

Totodată el a adus în discuție și noua formațiune politică pe care o susține - APP.

„APP este singurul partid existent în România astăzi care nu are comenzi externe. Nici finanțări ascunse. Este singurul partid care nu are în spatele lui niște sforari, niște șmecheri care să comande niște decizii. E partidul care vrea să facă ceea ce am pus în programul 2016, pentru producătorii români să poată să își vândă produsele în România.

Am fost plecat cu mașina cu Irina în Italia, Slovenia, Austria și Ungaria. Nu am fost în nicio vacanță, am avut și întâlniri politice. APP nu este nici de stânga nici de dreapta“, a afirmat Dragnea.

 El mai spune că în contextul actualelor negocieri PSD-PNL e hilar să se discute despre stânga și dreapta eşichierului politic.

Liviu Dragnea: „Am fost plecat cu mașina cu Irina în Italia, Slovenia, Austria și Ungaria“ 

 

„E o păcăleală să se discute despre stânga și dreapta. Dispută e între sclavagism și patriotism, între mândrie de țară și poziția ghiocelului, între viitor pentru națiunea ta și cealaltă varianta pe care ăștia o promovează. Noi avem obiective foarte clare, putem dovedi că ceea ce spunem facem, știm să facem lucrurile astea, am dovedit că nu avem nimic în spate, ate care să ne maimuțărim în față televizoarelor. Își asumă și acum riscuri cei care au devenit membri APP, amenințări, presiuni.

Oameni de afaceri, tineri, profesori, foarte puțini PSD-iști pentru că eu nu am încurajat. Îi presează instituțiile statului, le e teamă pentru că nu au toate informațiile dar simt că partidul se extinde în fiecare zi și se duce la oamenii care nu au făcut politică dar care înțeleg că trebuie să facă ceva. 

Am fost intenționat în hipermarketuri, aceleași care sunt și aici, în Ungaria, Slovenia, Italia, Austria. 90% dintre produse erau locale. Noi ce facem?“, a afirmat Dragnea la Realitatea PLUS, în contextul discuțiilor dintre PSD și PNL privind formarea noului guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel