Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea s-a vindecat de COVID-19. Codrin Ştefănescu: "Are dureri"
WhatsApp
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat vineri seara că Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid, dar are dureri mari la coloană. Acesta susține că fostul lider social-democrat este supus în continuare „unui lung șir de abuzuri și nedreptăți”.

Codrin Ștefănescu susține că a fost în vizită la Liviu Dragnea joi, 31 decembrie.

„Ieri am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a scris vineri seara Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Fostul secretar general al PSD a anunțat în 13 decembrie că Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-Spital București-Jilava.

„A fost dus la Spitalul Jilava, unde este plin de Covid, a fost pus în cameră cu mai mulți bolnavi. (...) Vreau să îl văd acasă, în viață”, a spus atunci Ștefănescu, pentru Mediafax.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel