Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, eliberat. Decizia este definitivă
WhatsApp
Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare. Decizia este definitivă.

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeşte şi: Irina Tănase, anunţ după eliberarea lui liviu Dragnea: "Mă îmbrac şi merg să îmi iau iubitul

Dragnea primise o decizie nefavorabilă la instanţa de fond - Judecătoria Sectorului 5, însă a făcut contestaţie, admisă joi de Tribunalul Giurgiu.

Urmează ca în cursul zilei de joi Liviu Dragnea să fie eliberat de la Penitenciarul Rahova. 

 

Liviu Dragnea, eliberat

 

Fostul secretar de stat al PSD şi mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu, a anunţat că acesta va fi eliberat în câteva ore şi iubita sa, Irina, ca fi cea care îl va aştepta la ieşirea din penitenciar. Acesta spune că Liviu Dragnea va face chiar şi o scurtă declaraţie.

Fostul lider PSD a stat în închisoare 2 ani și 2 luni.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

În luna aprilie, Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă, "este disciplinat şi dă dovezi temeinice de îndreptare, pe tot parcursul executării pedepsei a avut un comportament bun, fiind recompensat în repetate rânduri şi fiind stăruitor în muncă - atât cât i s-a permis să muncească, a participat la activităţi culturale şi la cursuri educaţionale, a primit recompense şi credite".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel