Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liberalii nu au râs la gluma PSD: „Asta e recuzita PSD. Bucuria nebunilor va fi în Plen”
WhatsApp
Liberalii nu au râs la „gluma” PSD. Cu puțin timp înainte de votul moțiunii împotriva Guvernului Cîțu, social-democrații au adus o statuie în mod „simbolic”. Este vorba despre Spiderman, cu capul spart, pentru a arăta „balta de sânge” în care se scaldă România. 
PSD îl compară pe Cîțu cu Spiderman

PSD nu se lasă de ironii, deși liderii acestei formațiuni spun că sunt tare îngrijorați de criza economică și sanitară în care se află România. Ei au inițiat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. În mod simbolic, au adus simbolic o statuie care îl înfățisează pe Spiderman cu capul spart. Ei spun că îl compară cu Florin Cîțu, responsabilul de criza economică din România.

Reacțiile liberalilor nu au întârziat să apară. Prima care a reacționat a fost Alina Gorghiu.

„Recuzita PSD la plenul de azi. Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență.Apropo de apropierea dintre PSD și AUR. Bucuria nebunilor va fi azi în plen, dar mai ales după”, a scris parlamentara PNL, Alina Gorghiu.

Moțiunea de cenzură este dezbătută și votată, astăzi, în Parlament. Pentru ca Guvernul să fie demis sunt necesare 234 de voturi. Liberalii iau în calcul ș varianta unei guvernări minoritare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel