Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lia Olguța Vasilescu, ANUNȚUL ZILEI: „O să vă AJUTĂM!”
WhatsApp
Deputatul Olguța Vasilescu a anunțat, astăzi, că PSD va vota proiectul pentru eliminarea supraccizei la carburanți. Fostul ministru al Muncii avertizează însă că, odată cu intrarea în vigoare a acestei legi, prețul la pompă nu o să scadă, iar statul o să piardă bani.

„O să vă ajutăm și o să vă votăm acest proiect de lege ca să înțelegeți și dumneavoastră ce am înțeles noi, care apropo, am eliminat 102 taxe, inclusiv această supraacciză. După care am văzut ce o să vedeți și dumneavoastră de săptămâna viitoare încolo, când o să producă efecte această lege, că degeaba am eliminat supracciza, că prețul la pompă nu a scăzut și nu am făcut altceva decât să băgăm în buzunarul marilor companii niște bani pe care ar fi trebuit să îi ia statul. Dar dacă nu îi vreți nu e niciun fel de problemă", a spus Olguța Vasilescu, în timpul dezbaterii asupra proiectului din Plenul Camerei Deputaților.

Plenul Camerei Deputaților va vota miercuri, începând cu ora 12:00, în calitate de for decizional, proiectul de lege vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time, după ce comisia pentru Buget a adoptat marți raport favorabil în acest sens.

Comisia pentru buget a Camerei Deputaților a adoptat, marți, un raport favorabil de adoptare a proiectului de lege care elimină supraaciza pe carburanți, actul normativ urmând să meargă la vot în plenul de miercuri al forului legislativ.

Proiectul de lege vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2020, a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time. Camera Deputaților este for decizional pentru inițiativa legislativă, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel