Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Laura Codruța Kovesi, MESAJ pentru Dăncilă, după ce a cerut ca România să voteze ÎMPOTRIVA ei
Laura Codruța Kovesi a transmis un mesaj în această seară după ce a fost rugată să comenteze posibilitatea ca votul dat de România să fi fost dat împotriva ei. 

Premierul Viorica Dăncilă i-a impus ambasadorului României la Comisia Europeană să voteze împotriva numirii Laurei Kovesi ca procuror șef european. 

"Nu știu cum s-a votat nici la primul vot, nu am deocamdată această informație într-un mod oficial. Cred că este obligația altora să explice, altor instituții. Din punctul meu de vedere nu este o informație secretă și probabil ar trebui clarificată. Până la urmă nu cred că susținerea unei anumite persoane care ocupă o funcție sau votul unui ambasador înseamnă că România a fost sau nu împotriva mea. Mii de cetățeni m-au susținut și m-au încurajat în această procedură, astfel că pentru mine a înseamnat că România a fost alături de mine. Această victorie este a tuturor românilor, pentru România, pentru sistemul de justiție și pentru mine personal. 

Eu niciodată nu am comentat evenimentele politice, m-am înscris în această procedură pentru că am crezut în aptitudinile mele profesionale. M-am înscris singură, nu am așteptat ajutorul nici unei instituții din România. Sper ca acest vot să schimbe un pic situația în sistemul de justiție și colegii mei să fie mult mai mobilizați," a spus Laura Codruța Kovesi în această seară la Digi 24.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
1 iun 2020, 21:46
DCMedical.ro
1 iun 2020, 21:38
DCBusiness.ro
1 iun 2020, 21:41
DefenseRomania.ro
1 iun 2020, 22:34