Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
La granița dintre Olanda și Belgia: Un transportator construiește un hotel pentru șoferii angajați, în mare parte români
WhatsApp
Jo Van Moer, proprietarul companiei belgiene de transport Van Moer Logistics, construiește un hotel în satul de frontieră Zeeland-Flamand Kapellebrug, unde șoferii de camioane străini și muncitorii de la docuri vor putea petrece în curând noaptea. El spune că are 73 de angajați străini, majoritatea români
Foto ILUSTRATIV

Potrivit Het Laatste Nieuws și Flows, Hotelul Reynaert, așa cum va fi numit noul han, va fi situat la frontiera dintre Olanda și Belgia. Acesta va fi situat oficial în Olanda, dar, potrivit lui Van Moer, va servi cu siguranță și părții belgiene.

Hotelul va avea douăzeci de camere și un restaurant propriu și își va deschide porțile în februarie. Van Moer, patronul unei companii din Zwijndrecht, lângă zona portului din Anvers, răspunde astfel la cerințele pachetului de mobilitate și noilor reglementări europene care pun cruce dormitului în cabina camionului pentru șoferi.

Van Moer povestește presei belgiene că 73 din cei 430 de șoferi din compania sa sunt de origine străină, în principal română. Cu toate acestea, el subliniază și faptul că turiștii sunt, de asemenea, bineveniți să facă un pui de somn la Hotel Reynaert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel